Nieuwspagina

Laatste Nieuws

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's

Family Fit Marknesse is op zoek naar een Allround Fitness medewerker (m/v)

 

Wie zijn wij?

Family Fit Marknesse verzorgt fitness en groepslessen voor haar leden. Ook is er onze Milon training, een circuit training van 35 minuten. In een prettige en gezellige omgeving helpen wij mannen en vrouwen hun doelen te behalen. Dit kan door middel van een speciaal begeleidingsprogramma of individueel.

 

Waar zijn wij naar op zoek?

Wij zijn op zoek naar een medewerker met een Fitness opleiding en het liefst ook in bezit van een geldig BHV certificaat. Iemand die service gericht en klantvriendelijk is en uiteraard een sterke affiniteit met sport heeft. Ben jij representatief en energiek en ben je in staat om efficiënt en zelfstandig te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat bieden wij?

-    een leuke baan bij onze sportieve organisatie

-    een open bedrijfscultuur, waar iedereen gelijk is

-    kansen om jezelf te ontplooien

-    markt conform salaris

-    flexibiliteit in beschikbaarheid qua uren van 12 uur per week, verspreid over verschillende dagdelen, maar sowieso op dinsdagavond en donderdagavond.

-    een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

 

Is deze baan op je lijf geschreven, wacht niet langer en stuur ons je CV met een vlotte begeleidende brief en mail dit naar cindy@familyfitflevo.nl. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen, telefoonnummer 0527-201496

 

Fitness-studio/Trainingsruimte zoekt Personal Trainer!

 

Ben jij een Personal Trainer en iedere dag bezig zijn met bewegen, voeding en motiveren van mensen? Altijd al gedroomd van je eigen Fitness studio? Om jouw Personal Training nog persoonlijker te maken, bieden wij jou de mogelijkheid om een apart gedeelte van onze Fitness ruimte te huren.

Deze stoere trainingsruimte is voorzien van verschillende nieuwe fitnessmaterialen zoals een battle rope, functioneel fitness/crossfit rack, plyobox (jumpbox), sandbags, kettlebells, wallballs, halters, halterstang met diverse gewichten, enz..

 

Naast deze aparte trainingsruimte kun je ook gebruik maken van onze Fitnesszaal, kleedkamers en bar.

 

Ben jij vastbesloten jouw bedrijf tot een succes te maken?! Dan is dit je kans!

 

Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen, telefoonnummer 0527-201496, cindy@familyfitflevo.nl